Ne plac covoarele curate

Obtinem covoare impecabile folosind tehnologii ultramoderne, conforme cu standardele europene:

 • echipament complet automatizat de desprafuit, spalat si centrifugat covoare
 • utilaj de finisat si ambalat covoare
 • uscatorie covoare cu sistem modern de control al uscarii
 • Investitiile in tehnologie protejeaza si mediul inconjurator. Utilajele noastre folosesc detergent biodegradabil si cantitati mici de apa. Chiar si asa, apa este reciclata, astfel ca incercam sa afectam cat mai putin mediul in care traim.


  De ce sa speli covoarele?

  Covoarele si mochetele se gasesc astazi in cele mai multe locuinte din intreaga lume. Noi mergem pe covoarele noastre, copiii nostri se joaca pe ele, avem animale de companie care dorm tot pe covoare.

  Toate acestea expun covoarele si mochetele la praf, mizerie, umiditate sau la murdarirea cu diverse substante. Un covor care nu este curatat in mod regulat va fi imbacsit si va mirosi urat, va acumula alergeni si diferite bacterii care pot fi foarte daunatoare pentru sanatatea noastra si a celor dragi.


  Poti avea incredere in noi

  Toate substantele de curatenie folosite sunt non-toxice, neinflamabile si nu contin nici un pericol pentru copii, persoane alergice sau animale de companie.

  Personalul este bine instruit si respecta cu strictete specificatiile de pe etichete. Poti sa-ti lasi cu incredere covorul la spalat. Va fi ca nou cand ti-l aducem inapoi. .

  Compania noastra

  CARPET CLEAN este un serviciu de spalat covoare dezvoltat de compania MEDIA TRANS SRL , o societate infiintata la Galati, in 1999, cu capital integral privat.

  Obiectul principal de activitate il constituie comercializarea carburantilor si a produselor derivate, insa societatea mai presteaza, in subsidiar, si alte servicii: spalatorie auto pentru autoturisme si autotractoare, spalatorie profesionala de covoare cu uscare rapida prin centrifugare.

  Telefon comenzi:
  0744.90.03.34 - Galati